суббота, 26 октября 2013 г.

«Бенефіс читача Круценко Тетяни»

  
 18 жовтня в шкільній бібліотеці пройшов «Бенефіс читача Круценко Тетяни» (учениця 6 – В класу,класний керівник Медведчук М.П.)
     Бібліотекар Безносюк О.В. розповіла дітям,що таке бенефіс,чому він проводиться на честь Круценко Т.. Метою масового заходу було знайомство з читацькими інтересами учнів 6 – В класу однокласниці Тетяни,розширення кола знань читачів,привити любов до знань,до читання книг.
      Таня коротко розповіла про себе,після цього однокласники взяли в неї міні- інтерв’ю про її уподобання. Потім бібліотекар розповіла «Історію одного формуляра» Круценко Т.
Тетяна провела презентацію нетрадиційної книжкової виставки-поради «Прочитай-не пожалкуєш».
      Потім було проведено літературну бліц-хвилинку «Хто багато читає,той багато знає». В кінці заходу діти висловлювали свої думки з приводу проведення бібліотечного заходу.
      Ольга Володимирівна прочитала основні правила читання художнього твору ,а діти грали в гру «Мікрофон»,висловлюючи свою думку про гігієну читання.
      Домашнім завданням було завести читацькі щоденники,та записувати дані про прочитані книги. Діти висловили подяку бібліотекарю за цікавий масовий захід.


Комментариев нет:

Отправить комментарий